Ulstein og Hareid Jeger og Fiskarforening
 
 
 

TRENINGSTERRENGET STENGT !!

Det er med den største beklagelse vi må meddele at grunneigarane på Flø har sagt opp avtalen vår om disponering av treningsterreng. Kjem tilbake meir med meir når vi har fleire detaljar i saka.
Det er det nye storvaldet på Flø som "einstemmig" har gått inn for oppseiinga. Argumentet er HJORTEJAKTA. Det at vi trenar hundar på myrane på indreflø frå 1.aug til 21. aug. skal vistnok skreme all hjort frå Flø slik at det øydelegg jakta som startar 3 veker seinare !!!

RIOS har no ingen mulighet til kontrolert trening av hundar før jakta. Og vi fryktar at vi no vil vere tilbake der vi var med "ukontrolert tjuvtrenig"
Og igjen, UHJFF beklagar dette på det sterkaste. Det var ei av fanesakene til RIOS å få i stand eit slikt terreng mht grunneiarforholda. Det er derfor beklagelig at hensynet til eiga hjortejakt er sterkare enn eit samarbeid med oss fuglehundeigara.

Vi vil likevel oppmode alle til å overholde dei reglar som gjeld mht bandtavangbestemmingar, RIOS har no desverre ingen mogeligheit til å påvirke dette lengre.

Treningsterreng

Utsikt innover terrenget
Utsikt innover terrenget

RIOS disponerer eit stort terreng for kondisjons trening av hundar. Terrenget har dispansasjon frå dei ordinære og lokale bandtvangbestemmingane. Terrenget opnar 1. august.

Treningstider:

man-fre. kl. 1800
lør-søn. kl. 1400

Viser elles til rettningslinjene for treningsterrenget.

Reviderte retningslinjer.doc
  • Jakt/skyteutval
  • Fiskeutval
  • © Ulstein og Hareid Jeger og Fiskarforening     |     Design og CMS: Osberget AS