Ulstein og Hareid Jeger og Fiskarforening
 
 
 

Sjøørret 2006

Vinnarfisken til Stian
Vinnarfisken til Stian

Etter god presseomtale og annonsering i forkant var vi spente på oppslutningen konkuransedagen.

Fredagen var årets første skikkelige vårdag med strålande sol og havblikk. Skuffelse var derfor stor for undertegna og fiskeutvalget når vi lørdag morgen våkna til stiv kuling og vermelding som ikke kunne love spakning før utpå søndag. Men selv om alle ”forhåndspåmeldte” fluefiskere glimra med sitt fraver grunna vinden var vi godt fornøyde med 13 deltagende fiskere. 3 i juniorklasse og 10 i voksenklasse.

Det vart landa en ørret under konkuransen. Dyktig fisker var Stian Ulstein (15) og dermed vinner av juniorklasse lokalt med sin ørret på 39 cm, dette holdt til 13 plass på landsbasis.

UHJFF hadde satt opp premier i form av gavekort på G-sport og Intrasport pålydende kr. 1000.- for beste fisker i henholdsvis jr. og voksen klasse.

I voksen klassen vart premien trekt blant deltakerene og heldig vinner vart Tommy Fonseca. I tillegg hadde vi en del sponsorgaver i form av fiskesluker / fiskeskrin som vi delte ut til fiskerne i juniorklassen.

Vi vil også gratulere Terje Angelsen som var en av de heldige som vart uttrekt av NJFF som vinner av fiskeutstyr fra Elbe med en verdi av kr. 1000.-

 

Bildet under viser Stian Ulstein som blir gratulert og får overrekt gavekort av leder UHJFF Skjalg Pedersen. Bilde av vinnerfisken. Samt bilde fra ”felten” Knut Fagerli gjør seg klar til fisking etter at laksen er komt i røykovnen og svartkjelen på bålet.

 

Alle ære til NJFF og Henning for dette tiltaket, vi blir gjerne med igjen !!!!!

 

"Klikk" på bildet for repportasje fra NJFF MR

Beste junior
Beste junior
Knut gjer klart for fisking
Knut gjer klart for fisking
  • Jakt/skyteutval
  • Fiskeutval
  • © Ulstein og Hareid Jeger og Fiskarforening     |     Design og CMS: Osberget AS